Villa Buitenlust

Arrangementen

Villa Buitenlust voorziet in alles wat je nodig hebt voor een zakelijke bijeenkomst. We werken samen met een aantal partners waardoor we een complete ervaring voor je kunnen verzorgen. Hieronder wat ideeën.  Liever je eigen invulling? We bespreken het graag met je.

Buiten de Villa

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om je dag buiten Villa Buitenlust voort te zetten.

 

Amsterdam Underground: Je kan via ons een  stadswandeling met Amsterdam Underground boeken. Een gids haalt je op voor Dwaze Zaken bij centraal station en vertelt zijn of haar persoonlijke verhaal over het (over)leven op straat. De wandeling kost €12,50 per persoon. Voor groepen tot 4 personen geldt een starttarief van € 50,-.

De Prael Houthavens: Dicht bij de Villa ligt Proeflokaal De Prael, hier werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en u kunt er heerlijk bier proeven voor slecht €10,00 per persoon. Sinds kort zijn ze bij de Prael Houthavens begonnen met brouwen en u kunt een rondleiding krijgen in deze brouwerij. Een rondleiding met één biertje kost slechts €8,50 per persoon. Een rondleiding met een proeverij van 4 bieren kost €17,50 per persoon.

IMG_0633-2

Trouw Arrangement

 

Trouwen bij de Buurtboerderij en slapen bij Villa Buitenlust. Na een fantastisch feest alleen een bruggetje overlopen en in een villa slapen is natuurlijk ideaal!We hebben 21 bedden ter beschikking en deze zijn als volgt over de kamers verdeeld:
1 kamer met 4 bedden
8 kamers met 2 bedden (waarvan 1 kamer met 2 losse bedden, anderen kamers kan je kiezen of je ze los van elkaar zet of naast elkaar)
1 kamer met 1 bed.

Verder een grote huiskamer, en keuken waar je zelf het ontbijt/ brunch kan regelen en de heerlijke tuin hoort er natuurlijk ook bij.

0013_regenboog_buitenlust-21

Bij de Villa

 

Jouw eigen programma wordt, afhankelijk van jouw wensen, aangevuld met één of meer (sportieve) activiteiten. Er is bijvoorbeeld ruimte voor een yoga- of boksles.
We werken ook samen met:

Rein Sarink
Tel.: 0031(0)6 44048430
Email: info@resethaarlemmermeer.nl

voor ademhalingsoefeningen en wim hof methode

1 uur ademhaling meditatie (zeer geschikt als begin van de dag, of energizer halverwege).

15 pp voor groepen vanaf 10 personen

Wim Hof 4 uur training.

Vanaf 10 tot 25 personen.

105 euro pp

Voor alle arrangementen geldt: Aantal deelnemers: 20-30, Invalide-toegang minder geschikt en inclusief lunch & diner.

 

Vraag direct de beschikbaarheid op via onderstaand formulier:

Beschikbaarheid en prijzen

Vul hier uw gegevens in, dan ontvangt u binnen 2 werkdagen een offerte.

Buiten de VillaTrouw ArrangementBij de Villa

INSCHRIJVEN

Op de hoogte blijven?

INSCHRIJVEN VOOR DE NIEUWSBRIEF