Villa Buitenlust

En meer

Villa Buitenlust werkt samen met een aantal partners waardoor we een compleet programma voor je kunnen verzorgen. Hieronder vind je enkele suggesties. We bespreken andere ideeën graag met je.

Ontspanning

Vul jouw programma aan met één of meer ontspannende (of sportieve) activiteiten. Er is bijvoorbeeld ruimte voor een yoga- of boksles.

Een muziekgezelschap repeteerde bij ons. We boden hen in de ochtend ademhalingsoefeningen aan volgens de methode van Wim Hof.

IMG_0633-2

Ceremonie

De Villa is ideaal voor persoonlijke momenten, zoals een huwelijk, jubileum of afscheid. De Villa en de tuin kun je helemaal gebruiken naar jouw eigen idee.

Wander en Brechtje nodigde hun familie en vrienden uit bij de Buurtboerderij voor hun bruiloft. Na een fantastisch feest hoefden ze alleen een bruggetje over te steken naar Villa Buitenlust waar ook een deel van hun gasten bleven slapen.

IMG_3485

Leren en werken

Vind je het prettig om naast je vergadering of training ook iets actiefs met elkaar te doen? We denken graag met je mee over de mogelijkheden in het groen of juist in de binnenstad.

Een groep zzp-ers liep na hun seminar de Amsterdam Underground tour. Sonja, een ex-dakloze gids, is onze directe collega. Ze leidde de zzp-ers over de Wallen in Amsterdam Centrum en ze vertelde haar persoonlijke verhaal over het (over)leven op straat.

Voor alle arrangementen geldt een deelnemers aantal tussen 20 en 30.
Voor invalide is de locatie minder toegankelijk.

 

Vraag direct de beschikbaarheid op via onderstaand formulier:

Beschikbaarheid en prijzen

Vul hier uw gegevens in, dan ontvangt u binnen 2 werkdagen een offerte.

    Buiten de VillaTrouw ArrangementBij de Villa

    INSCHRIJVEN

    Op de hoogte blijven?

    INSCHRIJVEN VOOR DE NIEUWSBRIEF