Villa Buitenlust

Villa Buitenlust; een sociale firma

0008_regenboog_buitenlust-14

Villa Buitenlust geeft om de stad en om zijn bewoners. Huur jij een ruimte in Villa Buitenlust, dan draag je bij aan een stad waarin we voor elkaar zorgen.

 

We bieden jou een hoge kwaliteit van dienstverlening en geven kansen aan mensen die weer regie over hun leven willen voeren. Hieronder lees je hoe we dat doen.

 

Werkervaringsplaatsen

Deelnemers van De Regenboog Groep proberen, na een lange tijd zonder betaald werk, hun loopbaan weer op te bouwen. Zo krijgen ze weer grip op hun eigen leven en vertrouwen in zichzelf en hun toekomst.

 

Bijtankplekken

We stellen vijf kamers beschikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een time out. Dit is een korte opvang van maximaal drie nachten. Boekingen voor de bijtankplekken gaan via OKT (Ouder Kind Team) of GGZ (Geestelijke Gezondheidszorg).

 

MVO-beleid

Waar mogelijk kiezen we voor een sociaal verantwoorde inkoop van onze goederen en diensten. Zo kopen we koffie en thee bij een andere sociale firma, zijn versnaperingen fair trade en organiseren we maatschappelijk betrokken uitstapjes.

 

Samenhang in de buurt

Een cursus volgen, samen tuinieren, een overleg organiseren, een fotoshoot houden, er is plek voor buurtbewoners in en om Villa Buitenlust. De ruimtes van de Villa zijn ook expositieruimte voor kunstenaars en outsider art. Wil je exposeren of iets ondernemen? Laat even van je horen.

Word vrijwilliger

Vrijwilligers bieden we een open werksfeer en een prachtige werkplek. Je kan bij ons werkervaring opdoen in de hotellerie. Je bent ook welkom voor ontspannen werken in de tuin of meeklussen aan bijvoorbeeld een nieuwe theetuin of een vuurpit. Lijkt het je leuk? Neem contact met ons op.


Villa Buitenlust is een initiatief van De Regenboog Groep, een maatschappelijke organisatie die al ruim 45 jaar problemen in de stad met lef en ondernemingszin te lijf gaat. Meer initiatieven van De Regenboog vind je op
www.deregenboog.org.

Vragen over Villa Buitenlust?

 

Neem direct contact met ons via onderstaand formulier

Contact

    INSCHRIJVEN

    Op de hoogte blijven?

    INSCHRIJVEN VOOR DE NIEUWSBRIEF