Slaap hier

Overnacht in de Villa op een kamer met licht en ruimte, aardse kleuren, kunst aan de muur en een groen uitzicht. Elke kamer heeft een eigen douche en toilet en gratis wifi.

Ooit afgevraagd waarom bloemen in een bed groeien?

Logeeropvang & Respijtzorg

Voor mantelzorgers die op adem willen komen, en voor mensen met mentale kwestbaarheden of een te belastende thuissituatie, bieden we door de week en in het weekend respijtzorg en logeeropvang. Wil je meer weten over welke mogelijkheden er zijn en hoe je je hiervoor kunt aanmelden, lees dan hier verder: Rust.

Zakelijk of privé

Boek je verblijf in Amsterdam buiten de drukte en toch dicht bij de stad. Combineer het dagprogramma van je retreat of meerdaagse training met een overnachting in de Villa, of breng de gasten van je feest of bruiloft onder op deze gastvrije plek.

Eten en drinken​

Zelf koken? Dat kan, maar het hoeft niet. Maak gebruik van de gemeenschappelijke keuken, of laat ons naar jouw eigen wensen de catering voor je feest of bijeenkomst verzorgen.

Invalide-toegang

Toegankelijkheid

Villa Buitenlust is helaas slechts beperkt toegankelijk voor mindervaliden. Overleg met ons over wat er mogelijk is.

Prijzen

Een tweepersoonskamer is €100 per nacht (excl. belastingen). 

Contact

Wil je een offerte aanvragen, informeren naar de beschikbaarheid of wil je iets anders weten? Stel je vraag in het contactformulier hieronder, dan ontvang je binnen 2 werkdagen bericht van ons.