Train hier

Villa Buitenlust is een aantrekkelijke locatie voor zakelijke bijeenkomsten: ín de stad en toch met een buitengevoel. De groene omgeving zorgt vanzelf voor aandacht, concentratie, ruimte en rust.

Leren is niet een voorbereiding op het leven, maar het leven zelf.

— John Dewey Amerikaans filosoof 1859-1952

Vergaderen, presenteren of trainen

Een studiedag, BHV-training, heisessie, presentatie of vergadering? Kom maar op! Er zijn flipovers & beamers, er is wifi, en uiteraard verzorgen wij de catering. In overleg met jou regelen we alles wat je nodig hebt om jouw bijeenkomst op rolletjes te laten lopen.

 

Parkeren

Parkeren kost €7,50 per auto per dag.

Cursus of retreat

De ruimtes in de Villa (en de tuin eromheen) zijn ook geschikt voor cursussen, workshops of bijvoorbeeld yogalessen. En dankzij de overnachtingsmogelijkheden kun je hier heel goed een meerdaagse retraite organiseren!

Sociale firma

Villa Buitenlust is een erkende sociale firma. Dat betekent onder meer dat je via je samenwerking met ons invulling kunt geven aan de doelen van jouw organisatie op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, social return en sociale inkoop. Je leest er hier meer over

Eten & drinken

Bij Villa Buitenlust houden we van lekker, eenvoudig & lokaal. We kiezen zo veel mogelijk voor biologische en/of fairtrade producten. Voor de catering van jouw bijeenkomst werken we samen met onze buren van buurtboerderij Ons Genoegen. Heb je specifieke cateringwensen? Laat het ons weten!

Koffie, thee & lunch

We zorgen tijdens je bijeenkomst natuurlijk voor lekkere thee, Moyee filterkoffie en koekjes. Mag het iets luxer, dan kies je voor de homemade (vegan) cake van Ivy Kriek. Voor de vegetarische lunch komen er belegde broodjes, soep, fruit en sap van de Buurtboerderij. 

Borrel of diner

Villa Buitenlust heeft geen eigen restaurant. We bieden eenvoudige, koude borrelhappen of reserveren een of meer tafels voor je bij de Buurtboerderij, waar je warm kunt dineren. Wil je liever catering van buitenaf inhuren? Wij hebben een leuk netwerk en denken graag met je mee.

 

Onze zalen

De huiskamer

De huiskamer is het hart van de Villa: een grote, open en lichte ruimte met een kleurrijke en huiselijke sfeer. Je vindt er een hoek met funky fauteuils, een boekenkastje, banken om even onderuit te ploffen, een platenspeler, veel planten en een paar grote tafels om aan te eten of te vergaderen. Er is een halfopen keuken waar koffie en thee wordt gezet.

 

Oppervlakte 90m2 
Vergaderen 25-30 personen
Lezingen 35-40 personen
Borrel 50 personen
Faciliteiten beamer, flip-over, zithoek, wifi
Prijs 
Dagdeel (4 uur) €285
Dag (8 uur) €520

 

Meer dan 20 personen: €5 meerprijs per persoon

De gymzaal

Een open ruimte met veel bewegingsvrijheid, flexibel in te delen met of zonder tafels en stoelen. Geschikt voor trainingen, presentaties en actieve sessies zoals yoga of een boksles.

Oppervlakte 70m2
Vergaderen 25 personen
Lezingen 35 personen
Yoga 18 personen
Sporten 18 personen
Faciliteiten beamer met scherm, flip-over, yogamatten, meditatiekussens, wifi
Prijs 
Dagdeel (4 uur) €250 
Dag (8 uur) €485

 

Meer dan 20 personen: €5 meerprijs per persoon
 

De coachingsruimte

Een compacte ruimte op de eerste verdieping, met een werk/vergadertafel en een stevige zitbank. Geschikt voor een een-op-een-gesprek, coachingssessie of kleine vergadering, maar het kan ook je privé kantoor of werkkamer zijn voor een dag of langer. Eindelijk de rust om geconcentreerd je plannen uit te werken!

Oppervlakte 15m2 
Vergaderen 6 personen 
Faciliteiten waterkoker, wifi
Prijs 
Dagdeel (4 uur) €100 
Dag (8 uur) €185

De tuin

Ons buitenterrein is paradijselijk wild: geen aangeharkte perkjes, maar een wirwar van (vlinder)struiken, planten, bloemen en paden. Het is het domein van vele vogelsoorten, kikkers, konijnen en andere beesten. Er is een vuurplek, en je kan gebruik maken van de aanwezige tuintafels, houten banken en stoeltjes (tot ongeveer 50 personen). Hang lampionnen op en zet foodtrucks op de parkeerplaats en je hebt je eigen minifestival!

De tuin kan in zijn geheel of in delen gehuurd worden. De boomhut is apart te huur.

Prijs op aanvraag

Villa Buitenlust is een erkende Amsterdamse sociale firma. Dit betekent onder andere dat u door met ons samen te werken invulling kunt geven aan Social Return, sociaal inkopen of MVO.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Bent u een opdrachtnemer van de Gemeente Amsterdam? Dan kunt u ook contact opnemen met Bureau Social Return Amsterdam en vragen naar de specifieke voorwaarden. 

Beschikbaarheid

Vul hier uw gegevens in, dan ontvangt u binnen 2 werkdagen een offerte.