Vier hier

Feestvieren, elkaar ontmoeten, herinneringen ophalen, afscheid nemen, herdenken, toosten, nieuwe herinneringen maken. Persoonlijke momenten beleef je in de Villa.

Villa Buitenlust is van en voor iedereen. Met jouw keuze voor deze plek als locatie voor je feest of bijeenkomst draag je bij aan onze sociale missie. Zodat de Villa er ook kan zijn voor de vluchteling uit Iran die nu onze tuinman is, voor de mantelzorger die bij ons op adem kan komen, voor onze logeergasten, meewerkenden en buurtbewoners.

Ontmoetingen

Feest of ceremonie

Je verjaardag vieren? Een familiereünie organiseren? Een bruiloft, een afscheid, herdenking, tuinfeest of ceremonie? Het kan bij ons allemaal. De Villa heeft een huiselijke sfeer waar je goed je eigen draai aan kunt geven. Je kiest zelf hoeveel ruimtes je tot je beschikking wilt – wil je het groots aanpakken, dan huur je de hele villa! Het is mogelijk je eigen catering mee te nemen of een foodtruck te laten komen. We vinden het leuk om mee te denken over hoe we de sfeer kunnen creëren die past bij jouw feest of ceremonie.

Prijs op aanvraag
Mail ons voor meer informatie. We overleggen graag de mogelijkheden met je.

Trouwen bij Villa Buitenlust

In de weekends is het mogelijk de Villa af te huren als trouwlocatie. Als bruidspaar hebben jullie 28 uur lang de beschikking over de gehele Villa, inclusief de tuin en alle hotelkamers. (Er kunnen in totaal 20 gasten overnachten).

In de voortuin is een pergola met rozenstruik: de perfecte plek om elkaar het jawoord te geven of trouwfoto’s te maken. In de huiskamer kan je in een intieme sfeer dineren, en voor daarna biedt de Gymzaal alle ruimte om te dansen tot in de late uurtjes! Of creëer bij mooi weer je eigen minifestival in de tuin.

Villa Buitenlust als trouwlocatie

Vanaf € 4.000 (28 uur)

Mail ons voor meer informatie. We overleggen graag de mogelijkheden met je.

Beschikbaarheid en prijzen

Vul hier uw gegevens in, dan ontvangt u binnen 2 werkdagen een offerte.