Nieuw werk van Sasa ostoja

Artist in Residence: Sasa Ostoja
&
Vijfde jaar Villa Buitenlust

Samen met Sasa Ostoja hebben we ons vijfde jaar ingeluid.
 

Ruim een week heeft Sasa onze gasten uitgehoord, afgeluisterd en geobserveerd. Aan de hand daarvan is hij 48 uur aan zijn tekentafel gekluisterd geweest en heeft alles omgezet in zijn herkenbare beestenboel stijl. 

Deze tekeningen zijn naar de drukker gegaan en zijn stickers van gemaakt. Sasa heeft gespeeld met grotes (de haan is groot in verhouding met een aantal karakters want de haan is goed aanwezig in de ochtend). Hij heeft de verhalen over de vossen achter de boom, de konijnen die zich warmen onder de lantaarnpaal, de sneaky eenden die naar binnen lopen en de rugzakken in de boom allemaal verwerkt. 

Deze zijn op ons feestje met iedereen tot een groot Villa Landschap verwerkt wat ons een prachtige muur met verhalen uit de villa heeft opgeleverd.

En is precies het startpunt wat we wilden voor ons vijfde jaar! Dank je wel Sasa! 

Komend jaar hebben we 5x twee weken voor AIR’s. Dit jaar willen we allemaal verschillende disciplines verwelkomen en hen vragen het verhaal van de villa te vertellen.

Kortom ben je een podcastmaker, een filmmaker, fotograaf, schrijver of beeldhouwer  (of meer/ anders?) en lijkt het je leuk om bij ons te verblijven voor 2 weken en de verhalen te vangen, je leven te verrijken door ander perspectief, gewoon even van onze utopia te genieten? Stuur ons een mail met wat je graag zou willen. En we plannen dan vervolgens een afspraak zodat je een kan komen kijken!

info@villabuitenlust.com

 

De data voor 2023 zijn:

 

23 januari- 6 februari

20 maart- 3 april

5 juni-16 juni

14 augustus- 28 augustus

16 oktober- 30 oktober.